van Maanen Bouw

reclamebord

Werk

Wij richten ons met onze werkzaamheden met name op de particuliere markt maar doen ook op kleine schaal aan projectontwikkeling.

wintelre Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van 8 starterswoningen aan de Willibrordusstraat 47b t/m j in Wintelre. Ies heeft deze 8 woningen zelf ontworpen en in samenwerking met de gemeente zijn de woningen verloot aan 8 starters op de woningmarkt. Juli 2009 werden de 8 woningen opgeleverd.

Voor de particuliere woningbouw kunt u bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als aan- en verbouw. Zowel de ruwbouw als de afbouw voeren wij desgewenst voor u uit. Ook onderhouds- en renovatiewerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden.

werkplaats Een ander aspect van de bouw waarin wij ons hebben gespecialiseerd is het plaatsen van prefab dakkapellen. De dakkapellen worden in onze werkplaats gemaakt en vervolgens in één dag bij de klant geplaatst. Voordeel hiervan is dat we veel minder afhankelijk zijn van de weersomstandigheden omdat het grootste deel van het werk plaatsvindt in de werkplaats. Omdat wij beschikken over een vrachtwagen met kraan is het voor ons in de meeste situaties mogelijk de dakkapellen zelf te plaatsen. Dit maakt dat wij tegen zeer concurrerende prijzen dakkapellen kunnen leveren.

bouwtekening Naast de diverse bouwwerkzaamheden voeren wij desgewenst ook teken-werkzaamheden uit ten behoeve van bijvoorbeeld verbouwingen of het plaatsen van dakkapellen. In overleg met u wordt gekeken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn en vervolgens worden deze mogelijkheden door ons met de computer uitgetekend. Het is ook mogelijk om het aanvragen van de benodigde bouwvergunningen door ons uit te laten voeren. Op deze manier wordt u niet alleen het technische werk uit handen genomen maar ook de administratieve rompslomp die hier bij komt kijken.

Wij beschikken over eigen materieel zoals een bouwkraan, een vrachtwagen, containers en dergelijke wat zorgt voor lage huurkosten tijdens de bouw. Verder kent ons bedrijf een eigen timmerwerkplaats waardoor eenvoudig en snel maatwerk geleverd kan worden.